Ağaoğlu'ndan Avcı'ya övgü

Ahmet Ağaoğlu Abdullah Avcı ile hedefe ulaşacaklarını söyledi

Ağaoğlu'ndan Avcı'ya övgü

Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu önemli açıklamalar yaptı. Bordo-mavili kulübün 1 numarası, Abdullah Avcı'dan Sörloth'a, ezeli rakiplerinden, kulübün mali durumuna kadar birçok farklı konuda konuştu. Takımın yeni teknik direktör Abdullah Avcı'yı öve öve bitiremeyen Ağaoğlu, deneyimli çalıştırıcının yönetiminde başarılar kazanacaklarını ifade etti. Hedeflerinin Avcı ile uzun yıllar çalışarak, birlikte kupalar kaldırmak olduğunu söyledi.

KARİYERİNİ İSPATLAMIŞ

Ahmet Ağaoğlu, Abdullah Avcı hakkında şunları söyledi: "Abdullah hoca hepimizin bildiği, tanıdığı, kariyerini ispatlamış, Türk futbolunda yeri olan bir teknik direktör. Trabzonspor camiası sahiplenirse bırakmaz, camiamızın hocayı sahiplenmesi çok önemliydi. Hoca iyi başladı, devamı gelecek. Önümüzdeki haftalarda bunu göreceğiz. Şehirde herkes Abdullah Avcı'ya. Onu getirerek ne kadar doğru karar verdiğimizi gördük. Meyvelerinide toplayacağız."

TRANSFERDE KARAR HOCANIN

"Transfer tamamen Abdullah Avcı'nın tasarrufunda. Hocamız ve izleme ekibinin birlikte yapacağı çalışma doğrultusunda isimler ortaya çıkacak. Hocamız 'Birkaç hafta geçsin, oyuncuların gerçek performansını görelim. Sonra karar veririz' dedi. Biz de Avcı'dan gelecek listeye göre hareket edeceğiz."

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor