Ağaoğlu'ndan Atletico Madrid örneği

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu maç öncesinde açıklamalarda bulundu

Ağaoğlu'ndan Atletico Madrid örneği

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Getafe maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu şöyle konuştu;

Madrid büyükelçimize çok teşekkür etmek istiyorum. İlk defa uçağın kapısı açılıp otobüsün tekerleğini görene kadar 15 dakikada havaalanını terkettik. Hiçbir sıkıntı yaşamadan kendi evimizde gibi bir ilgiyle otelimize geldik. Bunda Madrid büyükelçimizin büyük etkisi var. Böyle bir maç öncesi devletimizin gücünü görmek bizi mutlu etti. Taraftarlarımız Avrupa'nın çeşitli yerlerinden geldi onların desteğiyle karşılaştık. Getafe tarihinde ilk kez Avrupa maçı oynayacak onlar için de çok önemli. Bizim de eksiğimiz çok. Sıkıntılı dönemden geçiyoruz. Önemli oyuncularımız kadroda yok. Ancak 11 kişiyle oynanan bir oyun bu. Umarım aralarındaki uyum sürecini çabuk atlatırlar ve hem burada hem Sivasspor karşısında iyi bir futbol ortaya koyarız.

Oyuncularımızın motivasyonu gerçekten üst düzey ama mental olarak bir yorgunluk var. Arkamızda bıraktığımız süreçte de 8 tane ağır maç oynadık. Özellikle grup eleme maçları oldukça ağır tempoda geçti. Ayrıca 4 çok önemli futbolcumuzun kadroda olmaması sakat olması bir mental yorgunluk getirdi. Bizim de amacamız psikolojik oılarak onlara destek olmak. Dün akşam A.Madrid Juventuıs maçını izledim. Kendi sahasında 2-0 geriye düşmesine rağmen taraftarın desteğiyle Atletico Madrid skoru 2-2 'ye getirdi. Taraftar çok önemli . Taraftar desteği olmadığında başarı hayalin ötesinde oluyor. Bu süreçte taraftar ve camiamızın her zamankinden fazla desteğini ihtiyacımız var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor