Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a gönderme: Herkes kendi işini yapsın

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu

Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a gönderme: Herkes kendi işini yapsın

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu 2-0’lık Denizlispor galibiyeti sonrası Haber61 TV’nin sorularını yanıtladı.

TAŞLAR YAVAŞ YAVAŞ OTURUYOR
Ağaoğlu ilk olarak galibiyeti değerlendirerek “Gol yemeden iki farklı galibiyet elemeli maçlarda önemli bir sonuç. Kendi sahanızda gol yediğiniz zaman rövanşta sıkıntı yaşayabiliyorsunuz. Her açıdan önemliydi. Hocamızın ilk maçıydı. Onun adına çok mutlu oldum. Camia olarak mutlu olduk. Beklenen futbolu ne derecede oynadık tartışılır ama gelecek haftalarda daha iyi olacaktır, taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor.” İfadelerini kullandı.


7-9 HAFTA ÇOK ÖNEMLİ
Pazar günü oynanacak Kasımpaşa maçı ve Süper Lig’in ikinci yarısı ile ilgili görüşlerini dile getiren Ağaoğlu “ Önümüzdeki 7-9 hafta bizim için çok önemli. Güçlü rakiplerle oynayacağız. Bizim açımızdan daha rahat maçlar bu süreçten sonra oynanacak. 9 haftalık serüven Kasımpaşa maçıyla başlıyor. İyi başlangıç iyi motivenin getirdiği psikolojiyle takım enerji yüklenir. Nereden bakılırsa önemli bir maç Hocamızın da ilk lig maçı olacak. Zorlu bir serüvene giriyoruz. Takımın gücü yerinde. Bu taraftar bu takımı layık olduğu yere taşıyabilecek güce sahip. Aynı şekilde kadro takımı sonuna kadar götürebilecek zirveye oynayabilecek güce sahip.” Dedi.

TRANSFER LİMİTİ 450 BİN EURO

Ağaoğlu transfer çalışmalarıyla ilgili gelen soruya da yanıt vererek “ Son 20-25 yılın en dar transfer mevsimi yaşanıyor, limit konusu nedeniyle. Bugün beni kim gördüyse soru aynı, transfer. Şuan itibariyle bizim limitimiz 450 bin Euro. Elimizden birkaç futbolcu çıkarsa belki limit artar ve transfer yapılır. Ama ne bizim ne diğer takımların uçuk transfer yapma şansı yok. Sanırım sadece Galatasaray’ın limiti yüksek Şampiyonlar Ligi’ne gitmesinden dolayı. Onazi’yle yollar ayrıldı oradan bir boşluk doğdu. Avdijaj ile yaptığımız sözleşme gereği kulüp bedelsiz gönderebilir. 250 Bin Lira’lık bir oyuncuydu yarım sezon 125 Bin Euro’luk bir boşluk oluşur.” İfadelerini kullandı.

HERKES KENDİ ÖNÜNE BAKSIN
Fenerbahçe başkanı Ali Koç’un Trabzonspor’un mali durumuna ilişkin yaptığı açıklamalara gönderme yapan Ağaoğlu “Bu aralar bazı kulüpler tarafından Trabzonspor kulübünün muhasebesi tutulmaya başlandı. Ama buna gerek yok Trabzonspor kasasına giren çıkan her kuruş KAP’a zaten sunuluyor. Dolayısıyla herkes kendi muhasebesini yaparsa kendi işini daha sağlıklı yapar. Biz kendi önümüze bakarak kendi sıkıntılarımızla uğraşarak kendi önümüze bakıyoruz. “ şeklinde konuştu.

İSTER MESSİ’Yİ İSTER RONALDO’YU GETİR..
Trabzonspor’un taraftarıyla büyük bir camia olduğuna dikkat çeken Ağaoğlu “Bu soğukta 20 bin taraftar vardı. Trabzonspor her zaman taraftarıyla büyük olmuştur. İster Messi’yi ister Ronaldo’yu getirin sizin temeliniz yoksa, efsaneye erişmiş bir geçmişe sahip olamazsınız. Bir kulübü büyük yapan o takımın taraftarıdır. Şu havada ve saatte 20 bin kişinin stada gelmesi camianın ne kadar büyük olduğunun bir göstergesi. “ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor