Ağaoğlu'ndan algıcılara bir çağrı daha: Yapmayın!

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, yalan üzerine kurulan bazı basın organlarını yine eleştirdi

Ağaoğlu'ndan algıcılara bir çağrı daha: Yapmayın!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu geçtiğimiz günlerde "Hergün 30-35 futbolcu yazıyorlar, onlara para arıyorum " diyerek dalga geçtiği bazı sosyal medya ve basın yayın organlarını yine eleştirdi.

Haber61'e özel açıklamalarda bulunarak bazı kişi ve kurumların taraftarlara transferler üzerinden algı yarattığının altını çizen Ağaoğlu " Transfer dönemi bizim açımızdan değil ama taraftar açısından sıkıntılı geçiyor. Algı yaratan kişilerin, haber sitelerinin biraz daha hassas olmalarını rica ediyorum. Hayal aleminde gezmeyelim. Bugün forvet diyoruz ama sağından solundan baktığınızda 5-6 forvet var. Alınacaksa da alınır. Geçtiğimiz günlerde bir gazetenin müdürüne bunu söyledim. Bize yanlış yaptırmaya çalışmayın. Zaten yapmayız. Algı yaratmayın. Yapacaksak kendi yanlışımızı kendi doğrumuzu kendimiz yaparız." ifadelerini kullandı.

Röportajın tamamını izlemek için tıklayın...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor