Ağaoğlu'ndan Abdülkadir Ömür itirafı!

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu: Abdülkadir Ömür için Manchester City 23 Milyon Euro verdi kabul etmedim. İtiraf ediyorum vermeyerek hata yaptım

Ağaoğlu'ndan Abdülkadir Ömür itirafı!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bordo mavili kulübün olağan genel kurulunda genel kurul üyelerinin sorularını ve eleştirilerini yanıtladı.

Ağaoğlu konuşması sırasında Abdülkadir Ömür konusunda da itirafta bulundu. Ağaoğlu "Abdülkadir Ömür’e Manchester City 23 Milyon Euro verdi. İtiraf ediyorum vermeyerek hata yaptım." dedi.

Ağaoğlu şöyle konuştu;

Bu ülkede pandemi denen bir illet yaşıyoruz. Böyle bir süreçte 180’nin üzeirnd euçak seyahati ve maç oynayarak yüzde 80'imiz enfekte olarak bu süreci geçirdik.

Altyapı maçları henüz yeni başladı. Bu süreçte futbolda online eğitim verildiğini duymadım. 550 Milyon Dolarlık naklen yayın geliri 230 Milyon dolara dğşmüş durumda Bu takımı gelirlerin bu kadar azaldığı yerde yarışın içinde tutma noktasında kimlerin emeği geçtiyse teşekkür ediyorum.

Altyapıyı bir an önce hizmet sokak niyetindeyiz. En yüksek vakaların yaşandığı il bir dönem Trabzon’u bu durumda bizim A takımımız her hafta 3-4 oyuncumuz poziti çıkıyordu. 3 kalecimiz pozitif oldu Bundan sonrası için sorumluluklarımız var. Taraftarlarımızın beklentileri var. Kendi oyuncumalımız ağır şekilde eleştirildiğinde kaçımız sahip çıktık. Gelin el ele verelim oyuncuları öönce koruma altın alalım. Bu oyuncularla olmaz denildiği yerde bu oyuncularla olacağını anlatmamız lazım. Bu bir ekonomidir. Marka değerini yukarıda tutmak için yarış içinde olmanız lazım. 

Ben Uğurcan Çakır’ı pazarlamadım oyuncu kendi yeteneği ile kendi pazarını kendi oluşturur. Uğurcan biz geldiğimizde 3. kaleciydi. Abdülkadir Ömür’e Manchester City 23 Milyon Euro verdi. İtiraf ediyorum vermeyerek hata yaptım

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor