Ağaoğlu Haber61’e açıkladı - Hosseini için farklı kanallardan temasa geçtik!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transferi gündemde olan İranlı Hosseini ile ilgili konuştu.

Ağaoğlu Haber61’e açıkladı - Hosseini için farklı kanallardan temasa geçtik!

Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ederken transferinde sıkıntı yaşanan İranlı Hosseini konusunda Başkan Ahmet Ağaoğlu Haber61’e açıklamalarda bulundu.

İran gibi ülkelerden futbolcu transfer etmenin avantaj ve dezavantajları olduğunu söyleyen Ağaoğlu “UEFA’nın sınırları dışındaki ülkelerde oyuncu transfer etmek hem avantajlı hem de dezavantajlı. Avantajınız; UEFA’nın sınırı dışındaki ülkede yetenekli, iyi performanslı bir futbolcuyu transfer ederken finansal açıdan çok daha iyi rakamlara alma imkanınız var. Dezavantajı da; Avrupa’da Brezilya’da Arjantin’de Afrika’nın bazı ülkelerinde yürürlükte olan UEFA’nın kurallarının dışına çıkılabiliyor. En son olarak Hosseini’nin kulübünün başkanı futbolcunun yurtdışına çıkamaması için pasaportuna el koydu.” Dedi.

HAFTA SONUNA KADAR SORUN ÇÖZÜLÜR

Yaşanan bu sıkıntı üzerine harekete geçtiklerini kaydeden Ağaoğlu “Bu olumsuzlukları ortadan kaldırabilmek için farklı kanallardan temasa geçtik. Tahmin ediyorum ki hafta sonuna kadar sorun çözülecek. Sorun çözüldüğünde kimlerin devreye girdiğini de telaffuz edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor