Ağaoğlu: Bizim DNA'mız değişmedi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61'e özel açıklamalarda bulundu

Ağaoğlu: Bizim DNA'mız değişmedi
Haber61 Spor Servisi Özel

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, camiayla bir araya geldiği kahvaltı programının ardından Haber61’e özel açıklamalarda bulundu.

BİZİM DNA’MIZ DEĞİŞMEDİ

Ağaoğlu Trabzonspor camiasının birlik ve beraberlik içinde olduğunda her zaman güçlü olduğunu kaydederek “Biz bu kulübün hizmetkarıyız. Bu süreçte bize görev düştü, hizmet etmek için geldik. Herkes birlik beraberlikle hareket ederse bu kulübün önünde kimse duramaz. Nizamettin Algan’ın söylediği gibi bizi biz yapan değerler vardı. Doğru o günler geride kaldı takvim olarak ama DNA’mız değişmedi. Biz farklı insan olmadık hala Trabzon insanıyız. Biz bu toprakların mahsulüyüz. O yıllarda buğdaydık da bu yıllarda Venezuella’nın çikita muzu falan olmadık. Daha çok gelişmeliyiz. Ama kendi değerlerimizle gelişmeliyiz.  Bu topraklarda muz olmaz. Bu renklere gönül vermiş herkesle kucaklaşmamız lazım. Bunu öncelikle kendi içimizde yapmalıyız. “ dedi.

PARA GELİR AMA…

Kulübün ekonomik durumuna değinen Ağaoğlu “Paranın gelmesi o kadar sıkıntılı değil, o para gelir. Herkes elini taşın altına koyacak. O parayı yine geldiği gibi harcarsak 10 yıl sonra yine bir feda toplantısı yapmak zorunda kalırız.  Önemli olan bunu sürdürebilir yapıya getirmek.  Biz borç veren bir kulüp olmalıyız.” İfadelerini kullandı.

SÖZDE SPOR YAZARLARI

Ağaoğlu hafta içinde oynanan Fenerbahçe Beşiktaş maçında yaşanan olayların ardından ortaya atılan iddialarla ilgili olarak “Fikret başkan da ben de maçta değildik. Hocanın hastaneye kaldırıldığını duyunca hemen gittim. Ben gittiğimde odaya çıkarılmıştı orada Fikret Başkan da oradaydı. Ona da söyledim bırakın futbolu hiçbir spor branşının içinde olmaması gereken şeyler bunlar.  Sıkıntı büyük. Konuşacak çok şey var. Ama Trabzonspor başkanının gerektirdiği ağrılıkla konuşmak zorundayım. Ağzımdan çıkan her söz camiayı bağlar. Trabzonspor’un başarılarında futbolcu ve hoca olarak hizmet etmiş, Türk milli takımını dünya 3. Lüğü gibi bir gururu yaşatmış, ki ondan sonra oraları bir daha göremedik ,finalleri göremedik. Türk futboluna hizmet etmiş, Trabzon ve Trabzonspor sevdalısı, benim insanım başına darbeyi alırsa ben oraya giderim. Eleştiri aldık, senaryonun, zincirin son halkası benmişim. Trabzonlu Tolga Zengin başlattı, Trabzonlu Mustafa Pektemek devam ettirdi, Şenol Güneş devam etti, zincirin son halkası Ahmet Ağaoğlu diye yazanlar oldu. Sözüm ona spor yazarı olduğu iddia eden insanlar bunu televizyonda ifade etti. Tek şey söyleyeceğim; İnsanın kafasındaki düşünce neyse gördüğü manzara da o olur. Kafanızdaki düşünce sakatsa, prematüreyse kime bakarsanız kendinizi görürsünüz. “ şeklinde konuştu

TAKIM İYİ GİDİYOR

Son olarak bugün oynanacak Sivasspor maçını değerlendiren Ağaoğlu “Biz aslında çok iyi gidiyoruz. Biz yaklaşık 10 günde 9 gol attık. 4 gol burada Kayseri’ye, 2 gol sayılmadı ama nizamiydi ben ona bakarım 5 gol Osmanlı’ya. O ortalamayla gidersek güzel bir sonuç çıkabilir ortaya. Bu kadro çok iyi bir kadro. Haketmediği bir yerde olan kadro. Şanssızlıklar sıkıntılar bizi buraya getirdi. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. “ dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler