Ağaoğlu açıkladı; Emre, Mikel'e ırkçılık yaptı mı?

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu maçın ardından açıklama yaptı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu 5-0 kazanılan Erzurumspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu şöyle konuştu;

GUİLHERME VE SORLOTH'UN PERFORMANSI
Maçı ciddiye aldık. Beşiktaş’ı eleyen bir takım ve iyi oynuyorlar. Biz de iyiydik ve skoru erken yakaladık. Özellikle Guilherme ve Sörloht’un performansı belirleyici oldu. Şimdi ileriye bakacağız.

KOLAY MAÇ YOK

Fenerbahçe maçından sonra da aynısını söyledim. Her maç zor. Maç maç bakacağız. Gidecek çok uzun yolumuz var. Puan cetveline bakarsanız ilk 7-8 takımın şansı var.Rakiplerine saygı duyan, çalışan sonuca ulaşacak. Bakalım yol bizi nereye götürecek. Kolay maç yok. Umut ediyorumki maçların hepsi heyecan verici seyir zevki yüksek maçlar olacak. Bir sakatlık kaza olmazsa, Abdülkadir Ömür’ün de Gazişehir maçında kadroda olmasını bekliyoruz.

EMRE IRKÇI BİR ŞEY SÖYLEMEDİ

Mikel'e yapılan ülke adına utanç verici. Ben onunla görüştüm. Emre'nin ona ırkçı bir ifade kullanmadığını söyledi. Sadece Emre'nin kendisine küfür ettiğini söyledi. Emre'nin ona ırkçı bir kelime kullanmadığını söyledi. Sosyal medyada ona yönelik ırkçı söylemler oldu, onunla ilgili de gerekli suç duyurusunda bulunuldu. Yapılan bir insanlık suçudur. Bundan sonrası yargının işidir.

7-8 takım bir anda şampiyon olamayacağına göre bazen sonuçları hazmetmek lazım. Futbolda bir takım egolarımızı zayıflıklarımızı tatmin edecek bir ortam değil.

Siz kalkıyorsunuz ülkenizde misafir olan bir kişiye hakaretler ediyorsunuz, çoluğuna çocuğuna laf ediyorsunuz. Siz onun yerinde olsanız acaba ne yaparsınız. O lafları söylerken yazarken bir kez daha düşünmeniz lazım. Maalasef kantarın topuzunu kaçırıyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler