AEK Atina maçı öncesi Trabzonspor'a müjde!

Trabzonspor'un AEK Atina ile oynayacağı karşılaşma ev sahibi ekibin cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

AEK Atina maçı öncesi Trabzonspor'a müjde!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Sparta Prag'ı 2-2 ve 2-1'lik sonuçlarla eleyen Trabzonspor'da gözler play-off turundaki AEK Atina karşılaşmasına çevrildi.

Ligde oynanacak Kasımpaşa maçının ardından AEK maçının hazırlıklarına başlayacak olan Trabzonspor'da deplasmanda oynayacağı maç öncesi müjdeli bir haber geldi.

Sparta Prag ile oynanılan ilk maçta rakip takımın cezası sebebiyle seyircisiz oynayan Bordo-Mavililer, AEK Atina ile oynayacağı maçta yalnızca kendi taraftarlarının önünde oynayacak.

AEK Atina'nın Olimpiyat Stadı'nda oynanması beklenen maçta ev sahibi takımın seyircisiz oynama cezası bulunuyor. Ancak bu ceza Trabzonspor taraftarlarını etkilemeyecek yani Atina'daki maçta deplasman tribününde yerlerini alabilecekler.

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde Ajax'ı evinde ağırlayan AEK, maç öncesi çıkan olaylar sebebiyle UEFA'dan ceza iki maçlık seyircisiz oynama cezası almış; 70 bin Euro para cezasına çarptırılmıştı.

Evinde Trabzonspor'u konuk edecek olan Yunan ekibi, Craiova maçının ardından son cezasını da bu maçta çekecek.

AEK Atina maçı öncesi Trabzonspor'a müjde!

Trabzonspor - AEK Atina maçı ne zaman?

Trabzonspor 22 Ağustos 2019 Perşembe günü deplasmanda AEK Atina takımı ile karşılaşacak. Rövanş maçını ise evinde 29 Ağustos'ta Trabzon'da oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor