Adı gündemden düşmüyor! Trabzonspor Oğuzhan için teklif yaptı mı?

Adı sürekli Trabzonspor ile anılan Oğuzhan Özyakup için Trabzonspor'dan resmi bir teklifin gitmediği öğrenildi.

Adı gündemden düşmüyor! Trabzonspor Oğuzhan için teklif yaptı mı?

Beşiktaş'ta kötü performansıyla taraftarların hedefi haline gelen Oğuzhan Özyakup'a teknik direktör Abdullah Avcı sahip çıkmıştı. Siyah-beyazlıların, Oğuzhan Özyakup ile ilgili planı ortaya çıktı. Oğuzhan Özyakup Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? İşte son durum...

Beşiktaş, Oğuzhan'ı elden çıkarmak istiyor ama...

Süper Lig'de son haftalarda aldığı galibiyetlerle toparlanan ve zirve yarışına ortak olan Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'u elden çıkarmak istiyor.

Siyah-beyazlı futbolcu için tekliflere sıcak bakan Beşiktaş, 'teklif' konusunda sıkıntı yaşıyor.

Edinilen bilgiye göre; adı son dönemlerde Krasnodar ve Trabzonspor ile anılan Oğuzhan Özyakup için kulübe ulaşan resmi bir teklifin olmadığı öğrenildi.

Oğuzhan bu sezon kaç maçta oynadı?

Oğuzhan Özyakup bu sezon Beşiktaş'ta Süper Lig'de 9 ve Avrupa Ligi'nde 3 olmak üzere 12 maçta 546 dakika süre aldı ve skor üretemedi. Öte yandan Beşiktaş ile sözleşmesi 30 Haziran 2022 tarihine kadar süren Oğuzhan Özyakup'un Trabzonspor'a transfer olacağı iddiası, bordo-mavili taraftarların tepkisini çekti. Sosyal medyada Trabzonspor taraftarları, Oğuzhan Özyakup'un bordo-mavililere fayda sağlamayacağı görüşünde.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor