Abiş Hopikoğlu'nda Muharrem Usta'ya destek

Trabzonspor Basketbol Takımı Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'yı pankart asarak protesto edenlere tepki gösterdi.

Abiş Hopikoğlu'nda Muharrem Usta'ya destek

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'nın sahibi olduğu Medical Park Trabzon Hastanesi'nin önüne dün gece saatlerinde pankart asılarak protesto edilmesi birçok kesimin tepkisiyle karşılaşmıştı. Taraftarın protesto şekline bir kınama da Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu'dan geldi. 


Trabzonspor Basketbol Kulübü konuyla ilgili yazılı açıklama yaparak, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'yı protesto amaçlı yapılan davranışı şiddetle kınadı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Trabzon Türk Spor tarihinde her zaman için sevginin, bağlılığın ve mücadeleden vazgeçmemenin sembolü olmuş, Türk insanının yüce gönlünün spor sahalarındaki temsilciliğini üstlenmiştir. Geçmişte kulübümüzün ana sponsorluğunu üstlenmiş olup, bugün de Trabzonspor Kulübümüzün başkanı ve Trabzon iş dünyasının değerli isimlerinden olan Sayın Muharrem Usta’ya karşı sosyal ve görsel medya da yapılan yakışıksız, çirkin ve yaralayıcı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Herkes bilmelidir ki, dün olduğu gibi bugün de yarın da Sayın Muharrem Usta’nın, ailesinin ve Medikal Park camiasının yanındayız. Unutulmaması gereken en önemli nokta biz bu toprakların insanları için “Sevginin özgür ancak saygının mecburiyet olduğu” gerçeğidir. Her meslekte, her yöneticinin eleştirilebilir olduğu hayatın bir gerçeği olsa da, saygının her daim herkes için esas teşkil etmesi kaliteli bir toplumun temelidir. Trabzon’a gönül veren, Trabzonlu olmaktan gurur duyan herkesi Trabzon’a yakışır şekilde birlik olmaya çağırıyoruz."




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler