Abdullah Öztürk: Trabzonspor'a çok güveniyorum

Şampiyon Abdullah Öztürk, Trabzonspor Galatasaray maçı öncesinde Haber61'e konuştu

Abdullah Öztürk: Trabzonspor'a çok güveniyorum

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’de Trabzonspor’un Galatasaray’ı ağırlayacağı maç öncesinde, Tokyo Paralimpik Olimpiyatları’nda masa tenisinde şampiyon olan Trabzonspor'un sporcusu Abdullah Öztürk Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Maçı izlemek için stada gelen Abdullah Öztürk şöyle konuştu;

15 yıldır Masa tenisi oynuyorum. 2010 yılından itibaren derecelerim var. Biz yatılı okulda büyüdük ve orada öğrendik. Hobi olarak başladık. Yıllar sonra Dünya şampiyonluğu Avrupa şampiyonluğu ve Paralimpik olimpiyatları şampiyonluğu kazandık. 1 yıl ertelenmişti oyunlar ve bir yıl daha beklemek zorunda kaldık madalyayı. Ailelerimizden ayrı kaldık. Emeklerimizin karşılığını aldık. Şimdi de Trabzonspor maçını izlemeye geldik.

Abdullah Öztürk: Trabzonspor'a çok güveniyorum

30 AĞUSTOS MOTİVE ETTİ
Final maçının olduğu gün 30 Ağustos’tu. Maç öğleden sonrasıydı sabah kalktığımda her yerde Zafer barmaı paylaşımları vardı. Bu beni daha da motive etti.  Kesin şampiyon olup istiklal marşı okutup bayrağımızı göndere çekmek istedim. O motive ile maça çıktım. 1-0 geriye düşmeme rağmen hep aklımda bu vardı ve maçı 3-1 kazandım.

HERKES KAZANMAM İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTI
Hatta TRT kameramanı vardı Trabzonsporluymuş, formayla gelmiş Tokyo’ya. “Senin için getirdim” dedi. Ben de “formayla maça gel, tribünde benim görebileceğim bir yere otur, geri düşersem seni görüp motive olayım” dedim. O da yaptı. Herkes kazanmam için elinden geleni yaptı. Bakanımız da maçı izledi bir taraftar gibi tezahürat yaptı. Heyecanlanmadım desem yalan olur. Son sayı sevincimi de onunla paylaşmak istedim. Birbirimize koştuk sarıldık ağladık. Türkiye’ye geldiğimde nasıl güzel bir iş gerçekleştirdiğimi anladım. O kadar güzel tepkiler alıyorum ki inanılmaz.

TRABZONSPOR’A ÇOK GÜVENİYORUM
Bugün 3-1 kazanacağımıza inanıyorum. Takımımız çok iyi. Başkanımız çok iyi yatırım yaptı. Önceki gün idmandaydık. Hocamız “Şampiyonluğu Abdullah başlattı sezon sonunda inşallah biz devam ettireceğiz. Bu yıl iki Abdullah iki şampiyon” dedi. Takımımıza çok güveniyorum. İnşallah kazanacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler