Abdullah Ercan: Yusuf'un bölgesini değiştirmek lazım

Abdulah Ercan'dan Yusuf Yazıcı yorumu

Abdullah Ercan: Yusuf'un bölgesini değiştirmek lazım
Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, Ümit Milli Takımı'nın Ukrayna ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada sergilediği performansla olumlu not aldı.

Yusuf Yazıcı'yı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in takip ederek Abdullah Ercan'dan sürekli bilgi aldığı 20 yaşındaki orta sahanın ilerleyen dönemde A Milli Takım'a davet edilmesinin beklendiği dile getirildi.

Salı günü Azerbaycan ile karşılaşacak olan U21 Milli Takımı'nda büyük değişim var. Teknik Direktör Abdullah Ercan  yeni bir kadro kurduklarını belirterek  " Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcının yanında kaleci Uğurcan'ı da aldık." dedi. Ercan, Yusuf Yazıcı'dan çok memnun olduğunu belirterek " Bu çocuğun bölgesini değiştirmek lazım. Biraz daha arkada oynarsa daha etkili oluyor. Çok iyi de karakteri var" yorumunda bulundu.

Kuzey Ekspres

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor