Abdullah Ercan: Eğer Trabzonspor'dan teklif gelirse...

Abdullah Ercan'dan Trabzonspor yorumu geldi. Ercan ayrıca kendisine teklif gelmesi halinde gurur duyacağını söyledi.

Abdullah Ercan: Eğer Trabzonspor'dan teklif gelirse...

Trabzonspor'un eski futbolcularından Abdullah Ercan bordo mavili takımı değerlendirdi. Ercan ayrıca Trabzonspor'da görev yapmaya da yeşil ışık yaktı.

Spor Arena'ya konuşan Abdullah Ercan, bordo mavililerde takımdan ayrılan Sosa, Sörloth ve Novak'ın takımın temel oyuncuları olduğunu hatırlatarak " Oyunu yönlendiren Sosa, devamlı gol atan Sörloth ve defansif yönü eleştirilse dahi bir sezonda 9 atan bir Novak. Trabzonspor sadece bu oyuncuları kaybetti çok iyi kurulmuş kadrosunu da bozdu ve bu hatayı benim oynadığım dönemde de yaptılar. Yeni transferlerin adaptasyon sorunu var ve hoca değişikliği ile beraber büyük bir sorunlar yumağı ile sezona başladılar, Trabzonspor geçen seneki başarıyı kesinlikle yakalayamaz. Geçen sene hiç zorlanmadan rakip kaleye giden bir takım vardı ama ilk 5 hafta itibariyle pozisyona girmekten zorlanan bir takım var. Geçen seneyi kadroyu koruyup sadece Vitor Hugo’yu alsalardı bile şampiyonluğun en büyük adayı Trabzonspor olurdu." dedi.

Abdullah Ercan

Eddie Newton ile yola devam edilmesini ve Şota Arveladze'ye teklif yapıldığı iddialarını yorumlayan Ercan  "Böyle sonuçlar gelirse kesinlikle olur, teknik direktörün gönderilmesi büyük takımlarda çok doğal. Eddie Newton’ın gönderilmesi aynı zamanda yönetim kurulu için de bir sorun oluşturacak çünkü Newton’ı getirerek bir riske girdiler." ifadelerini kullandı.

Abdullah Ercan kendisine teklif gelmesi halinde ise  "Tabii ki hem gurur verir hem de mutlu eder öyle bir şey olursa değerlendirmek isterim." şeklinde konuştu.

Ayrıca haftasonu oynanacak Fenerbahçe Trabzonspor maçında favorinin Fenerbahçe olduğunu belirten Ercan, maça damga vuracak isimler için ise "Trabzonspor’da oynarsa Ekuban, Nwakaeme ve Abdülkadir Ömür Uğurcan. Fenerbahçe’de ise Samatta ve Sosa’yı görüyorum." dedi.

Abdullah Ercan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor