Abdullah Avcı: Trabzonspor'un genetiğinde zirveye oynamak var

Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç sonrasında açıklama yaptı

Abdullah Avcı: Trabzonspor'un genetiğinde zirveye oynamak var

Trabzonspor teknik direktör Abdullah Avcı 1-0’lık Gaziantep FK galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Geldiğimden günden beri puan durumunda aşağıya yukarıya bakmadım. Oyun olarak gelişiyoruz. Takım halinde hareket edebiliyoruz. En çok gol yiyenden en az gol yiyene dönmek. Bugün en farklı oynayan takıma karşı oynadık. 5-3-2 gibi oynayan bir takımdı. Oyundan bazen koptuk, erken final pasları attık. Ama yine hep oyunun içinde kaldık. Rakip defans arkasına yapılan koşular çok önemli Flavio’nun indirdiği pas ve Baka’nın golü geldi. O da geldiğinden beri gol atıyor çok güzel.  Her hafta kazanmak bütün derdim. Kasketi takmaya devam edeceğim. Satışa da çıktı. Şehir bize çok güzel enerji veriyor. Bunu hissettiriyorlar. Keşke tribünde olsalar…

Trabzonspor’un genetiğinde var zirvede oynamak. Geldiğimden beri tespitlerim üzerine çalışma yaptık. Kazanma alışkanlığı ve az gol yeme… Oyuncu kalitesi de artmaya başladı. Yunus da hazır olduğunda o da katkı yapacak. Yukarıya çıkmak tabi ki güzel ama devre daha yeni başladı. Bizim de rakiplerin de kaybedeceği puanlar olacak. 

Ben kasketi seviyorum. Tarihinde önemli işler yapmış teknik adamlarımız Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer’in kulüpte böyle fotoğrafları var benim de öyle güzel bir fotoğrafım olduğunu düşünüyorum.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor