Abdullah Avcı Trabzonspor'daki hayalini açıkladı! "Umarım gerçekleştirebilirim"

Abdullah Avcı Trabzonspor'daki hayalini söyleyerek umarım gerçekleştirebilirim dedi.

Abdullah Avcı Trabzonspor'daki hayalini açıkladı! "Umarım gerçekleştirebilirim"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunarak altyapı ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Altyapı ile ilgili iz bırakmak istediğini söyleyen Avcı, “umarım bu hayalimi gerçekleştirebilirim” dedi.

ALTYAPI İLE İLGİLİ İZ BIRAKMAK İSTİYORUM

Avcı şunları söyledi;

"Trabzon verimli topraklar. Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır öncesinde yine birçok isim. Öncelikle akademi ile ilgili planlarımız var. Toprağı daha iyi hale getirebilmek için çalışıyoruz. Havuz zaman zaman çok geniş olabilir. Dışarıda kiralık oyuncularımız var. Altyapı ile üst yapı arasında koordine etmesi için Turgut hoca var. Özellikle yeni bir tesis yapıldı Akyazı’da. Şimdi içeriyi dizayn ediyoruz. Departmanları kuruyoruz. Her şeyi kayıt altına alıyoruz. Salonundan yemek salonuna kadar. 

Altınordu’yu arayıp tebrik ettim. Hem oyuncu yetiştirip hem yarışmak kolay değil.

Trabzonspor’un yarışabilmesi için kaynak gerekiyorsa Uğurcan satılması gerekiyorsa bunu değerlendirmek gerekiyor. Uğurcan bu sene çok yakın isimlerden birisi. Abdülkadir Ömür milli takımda kalabilirse bu potansiyellerden birisi. Bu kaynağı verimli hale getirmek için yatırım yapıp beklemek gerekiyor. Ben de altyapı ile ilgili iz bırakmak istiyorum. Geçmişte Trabzonspor’a hizmet eden insanlara da destek olmak gerekir. Umarım bu hayalimi gerçekleştirebilirim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor