Abdullah Avcı: Trabzonspor'a karşı çözüm odaklarımız var

Trabzonspor Başakşehir'e konuk oluyor.

Abdullah Avcı: Trabzonspor'a karşı çözüm odaklarımız var

Haber61 - Spor Servisi - Başakşehir Teknik direktörü Abdullah Avcı Trabzonspor maçı öncesi konuştu.

Avcı "Yeni sezon hayırlı olsun. Bizim sezon başı çok iyi geçti. Kadromuza 2 takviye yaptık. yeni sezon yeni hedeflerle beraber enerjimiz yüksek. Özellşikle bu bizim için 8 tane şiddeti yüksek maç bizi bekliyor. Trabzonspor'un hucümcu bekleri var. Top rakipteyken adam adama oynayan bir rakip. Bizim bazı çözüm odaklarımız var. Lige iyi bir takıma karşı galibiyetle başlamak istiyoruz. " dedi.

Kadrodaki rotasyon hakkında konuşan Abdullah Avcı "Biz bu işin 24 saat üstünde duruyoruz. Emre yi her maç oynatmak isteriz. Perşembe günü şiddeti yüksek bir ingiliz takımına karşı oynadık. Mahmut ve Emre oyunun gidişatına göre olacak. bu değişiklikleri medya farklı yorumlayacaktır ama oyuncularımızı sakatlık riskini alamayız ama 9 oyncumuz geçen hafta oynayan oyuncularımız."ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor