Abdullah Avcı: Ömür'süz bir oyun...

Trabzonspor teknik direktörü Avcı maç sonunda konuştu

Abdullah Avcı: Ömür'süz bir oyun...

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı Gençlerbirliği maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Avcı  “Parça parça gelişiyoruz. Kolay değil. Bunun karşılığında skor da almak gerekiyor. Bugün 74 senesindeki Kıbrıs Barış Kupası’nın yıldönümü, bir kez düzenlenmiş ve Trabzonspor kazanmıştı. Onu hatırlatmak istedim. İlhan Cavcav’ın da 4. Ölüm yıldönümü onu da anıyorum.” Dedi.
Maç hakkında konuşan Avcı” Zemin sıkıntılı görünüyor. Oyun planını en iyi şekilde uygulamaya çalışacağız. Takım savunmasını en iyi şekilde yapmak maç kazandırıyor. 11 haftanın sonunda devrenin sonuna girerken kazanma alışkanlığını takım ruhunu ileriye götürmeye devam devam edeceğiz. Skoru bir şekilde cebimize almak istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

Abdülkadir Ömür’ün olmamasıyla ilgili de konuşan Avcı  “Bu organizasyon oyunu. Abdülkadir Ömür Türk futbolunun en yeteneklilerinden ve takımın da en yetenekli futbolcusu. Mevkisinde alternatifi olmayan bir oyuncu. O zaman oyunu değiştiriyorsun. Onun yerine Berat oynuyor. Ömür’süz bir oyun nasıl çıkacak göreceğiz.

Avcı, Pereira ile ilgili soruya ise “maç sonunda konuşalım” yanıtını verdi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler