Abdullah Avcı'nın Uğurcan Çakır şansı

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın olması yeni teknik direktör Avcı için avantaj olarak görünüyor.

Abdullah Avcı'nın Uğurcan Çakır şansı

Trabzonspor'da Abdullah Avcı ateşten gömleği giydi ama bu zorlu yolda avantajları da yok değil. Bunların başında belki de Türkiye'nin son dönemde yetiştirdiği en önemli 2-3 kalecisinden biri olarak gösterilen Uğurcan Çakır yer alıyor. Fiziği, konsantrasyonu, kalecilik becerilerinin yanında ayaklarını da çok iyi kullanması Avcı'nın tam da istediği bir özellik. Başakşehir'de ayağı iyi olan Volkan Babacan ve Mert Günok ile çalışan Avcı, Trabzonspor'da da hücumu degajla değil pasla başlatmayı planlıyor. Bu sebeple Uğurcan, Fırtına'nın hücum organizasyonlarının ilk pasörü olacak.

Fırtına'nın kalecisi Uğurcan Çakır ayaklarını başarıyla kullanıyor. Topu oyuna yüzde 78 isabetle sokuyor. Abdullah Avcı bu rakamı daha da yukarı çekmek için antrenmanda özel çalışmalar yaptıracak..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor