Abdullah Avcı'nın en büyük silahı onlar olacak

Trabzonspor'da Nwakaeme’nin yokluğunda Abdullah Avcı’nın en büyük silahları Bakasetas, Djaniny ve Ekuban olacak. Son üç maçta rakip fileleri üç kez sarsan Yunan maestro Bakasetas çok formda.

Abdullah Avcı'nın en büyük silahı onlar olacak

Trabzonspor'da, Gaziantep karşılaşmasının son anlarında kırmızı kart gören ve cezalı duruma düşen Anthony Nwakaeme, Başakşehir sınavında görev yapamayacak. Nijeryalı sol kanadın bu sezon forma giyemediği 4 lig maçında 3 beraberlik, 1 yenilgi alarak kazanamayan Fırtına o tek mağlubiyetini de ilk yarıdaki Başakşehir karşılaşmasında yaşamıştı. Teknik direktör Abdullah Avcı, Nwakaeme'nin yokluğunda Bakasetas, Ekuban ve Djaniny'ye çok güveniyor. Son 3 maçta kilidi çözen isim olan Bakasetas, Fırtına'nın en büyük hücum silahı haline geldi. 27 yaşındaki Yunan 10 numara, performansıyla takımın orta alandaki lideri oldu. Bakasetas, Başakşehir deplasmanında yine en büyük silah. İleri uçta görev yapmasına rağmen kanatları da çok iyi kullanan Djaniny de Abdullah Avcı'nın planında önemli bir yere sahip.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor