Abdullah Avcı'nın en büyük kozu

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, Nwakaeme üzerine planlar kuruyor

Abdullah Avcı'nın en büyük kozu

Hücum planında kanat oyuncularına ciddi önem veren Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'daki en büyük silahı tartışmasız Anthony Nwakaeme... Yorumculuk yaptığı dönemde dahi Trabzonspor'un 31 yaşındaki Nijeryalı sol kanattan övgüyle bahseden ve ligin en değerli isimlerinden biri olduğunu belirten tecrübeli hoca, planlarını onun üzerinden kuruyor. Aynı Başakşehir-Visca örneğindeki gibi...

Yıllarca çalıştığı İstanbul ekibinde Visca'yı üst seviyeye çıkartan ve Boşnak yıldız üzerinden hücumda fark oluşturan Avcı, benzer stratejiyi Nwakaeme'de uygulayacak. Futbolcusunun skor katkısından zaten memnun olan bordo-mavili hoca, 'Bay Beyin'e daha fazla sorumluluk verip, onu takım lideri haline getirecek.

28 GOL ATTI 23 DE ASİST YAPTI
Fırtına'nın Kasımpaşa'ya 4-3 mağlup olduğu maçta iki gol atıp bir de asist yaptıktan sonra sakatlanan Nwakaeme, Alanyaspor sınavında kadroda yer almasına rağmen riske edilmemişti. Nijeryalı yıldızın liderliğine çok güvenen Avcı, özellikle bu toparlanma sürecinde onun sergileyeceği futbolu kritik nokta olarak görüyor. Takımda 3. sezonunu geçiren Nwakaeme, bu süre zarfında toplam 80 maça çıkarken 28 gol atıp 23 de asist yaptı. Bu istatistiğiyle Karadeniz ekibinin skora en fazla katkıda bulunan ismi konumunda bulunan 31 yaşındaki yıldızın BB Erzurumspor maçında oynayacağı öğrenilirken, moralinin de yerine geldiği gözlendi.

YÜZÜ ARTIK GÜLÜYOR
Karadeniz devinin top cambazı futbolcusu Nwakaeme, Abdullah Avcı'nın da göreve gelişiyle daha da hırslandı. Antrenmanlarda oldukça iyi bir görüntü ortaya koyan 31 yaşındaki sol kanat, takım arkadaşlarıyla da sıkça şakalaşmaya başladı. 1.85 boyundaki yıldız, Kasımpaşa yenilgisi sonrası Newton'u eleştiren açıklamalar yapmış ve ardından İngiliz hoca ile yollar ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor