Abdullah Avcı, Mustafa Denizli'yi yakalayacak

Trabzonspor - Fenerbahçe maçınyla Süper Lig'deki 359. karşılaşmasına çıkacak olan Abdullah Avcı, bu alanda Mustafa Denizli'yi yakalayacak.

Abdullah Avcı, Mustafa Denizli'yi yakalayacak

Trabzonspor ile büyük bir çıkış yakalayan Abdullah Avcı, şampiyonluk yarışına devam edebilmek için gözünü Fenerbahçe maçına dikti ama zorlu karşılaşmada kariyerinin önemli bir kilometre taşını da geride bırakacak.

57 yaşındaki teknik direktör, Süper Lig'deki 359. maçına çıkacak ve tecrübeli meslektaşı Mustafa Denizli'yi yakalayacak. Avcı, Fenerbahçe maçından sonra oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasında da takımının başında olursa Denizli'yi geride bırakacak ve Süper Lig'de en çok maça çıkan 14. teknik direktör olacak.

Abdullah Avcı'nın Süper Lig kariyeri
Abdullah Avcı, teknik direktör olarak Süper Lig kariyerine İstanbulspor'da başladı. 1999-2000 sezonunda Ziya Doğan'ın yardımcısı olan Avcı, Doğan'ın istifasının ardından sezonun son yedi haftasında takımın başına geçti. İstanbulspor, Avcı yönetimindeki yedi maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek Süper Lig'de kalmayı başardı. Ertesi sezon, aynı kulüpte bu sefer Metin Türel'in yardımcısı olarak görev yapan Avcı, Süper Lig'de birinci adam olma şansına bir daha 2007 yılında erişebildi. Alt ligden aldığı İstanbul BB Spor ile Süper Lig'e çıkan Avcı, Olimpiyat Stadı'nda Fenerbahçe galibiyetiyle yeniden başlayan kariyerine, kısa bir A Milli Takım arası haricinde yaklaşık 10 sezon aynı kulüpte devam etti.

Goal Türkiye

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler