Abdullah Avcı iddiaları Beşiktaş'ı sevindirdi!

Trabzonspor'un Abdullah Avcı ile görüştüğü yönündeki haberleri Beşiktaş haber siteleri "Müjde" diye okurlarına duyurdu

Abdullah Avcı iddiaları Beşiktaş'ı sevindirdi!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye yenilmesi ve 6 hafta sonunda 5 puanda kalması sonucunda teknik direktör Eddie Newton eleştirilerin odağı olurken yeni teknik direktör arayışının başladığı yönündeki haber ve iddialar gündeme oturdu.

İddialar içerisinde en çok adı geçen Abdullah Avcı olurken bu isme Trabzonspor taraftarlarından daha çok Beşiktaş taraftarları sevindi. Beşiktaş haberleri yayınlayan haber siteleri bordo mavililerin Avcı ile görüştüğü, anlaştığı iddialarını okurlarına "Müjde" şeklinde sundu.

Abdullah Avcı iddiaları Beşiktaş'ı sevindirdi!

Başakşehir'in ardından gittiği Beşiktaş'ta başarısız bir tablo sergileyerek kovulan tecrübeli teknik adam  yeni bir kulüple anlaşana kadar siyah beyazlılardan her ay 1 Milyon Lira'nın üzerinde tazminat alıyor. Avcı'nın yeni bir takımla anlaşması durumunda Beşiktaş bu yükten kurtulmuş olacak. Beşiktaşlı taraftarlar ve camia da dört gözle Avcı'nın yeni bir takımla sözleşme imzalamasını bekliyor.

Öte yandan sosyal medyada Trabzonsporlu taraftarların Avcı'ya olumsuz yaklaştığı görülürken camianın önde gelen isimlerinin de yeni bir Ersun Yanal vakası yaşanmasından endişe ettiği kaydediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
62 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor