Abdullah Avcı: "Futbolcular kazandıkça kasketi takmaya devam edeceğim"

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maç sonunda konuştu

Abdullah Avcı: "Futbolcular kazandıkça kasketi takmaya devam edeceğim"

Malatyaspor’u 2-0 yenen Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

"Bütün herkesin katkısı olduğu bir süreç. Bir organizasyon oyunu. Yönetim, futbolcular, çalışanlar, şehir hepsinin ortaya koyduğu bir başarı. Yaşadığımız duygular sevinç Trabzon’a armağan olsun. Devlet bir sürü stat yapıyor. Bu zemine oyuncu transfer ediyoruz. Bu zemin yüzünden oyunu değiştiriyoruz. Pas oyunu yapamıyoruz.  Malatya iyi bir takım. Biz göreve geldiğimizde ligin fotoğrafı üzerine çalıştık. Bu sahada oyun çok gelişmiyor oyunun şartlarına göre oynamak zorundasın. Bu yoğun süreçte üst üste kazanmak çok önemli. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Sınırlı sayıda oyuncumuz var ama rekabette var. Oyuncularımız antrenmandan maçtan çıkmak istemiyor. Onlar kazandıkça ben kasketi takmaya devam edeceğim. Biz hep parçadan bütüne bakarak gittik. Bugün bu maçı kapattık. Yarın antrenmana çıkacağız.

Bakasetas çok kaliteli bir oyuncu. Tony bunu sürekli yapıyor. Bakasetas çok önemli katkılar yaptı. İki golde güzel. Hüseyin bugün oynadı rakibin ne kadar orta yaptığını gördünüz. Rakibin oyunundan dolayı Hüseyin’i tercih ettik ve o da gereğini yaptı."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor