Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması! İki ismi doğruladı

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah avcı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması! İki ismi doğruladı

Trabzonspor teknik direktörü abdullah Avcı, iki transferi doğruladı.

Aspor canlı yayınına katılan Avcı Masouras ve Halil Akbunar ile ilgilendiklerini açıkladı.

Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

MASOURAS'I İSTİYORUZ

Transferde geçen seneden daha iyisini yapmak istiyoruz. Yoğun bir trafiğimiz olacak. Kadro derinliğini ve kalitesini oluşturmamız gerekiyor. Sol bek, sağ bek, stoper, 6-8 oynayacak oyuncu lazım. Belki bir tane daha kanat futbolcusu lazım. Evet Olympiakos'lu Georgios Masouras 'ı renklerimize bağlamak istiyoruz. Geçen sezon da istemiştik ama alamamıştık.

Sol kanat ama orta sahada da oynayabiliyor. Bu bizim için bir avantaj. Tabii ki bu transferin ekonomisi de var. Duruma bakıyoruz. Yani bu futbolcunun listemizde olduğunu söyleyebilirim. Yönetimimiz elinden geleni yapıyor. Sezona hazır şekilde girmek önemli. Tabii ki her duruma göre planlarımızı hazırlıyoruz. Her şeye hazırlıklıyız.

HALİL AKBUNAR'A BAKIYORUZ

Yerli futbolcu listemiz de var elbette ki. Göztepeli Halil Akbunar ile ilgili bilgi geldi. Duruma bakıyoruz. Sonuçta bu işin bir süreci var. İşin bir de ekonomi tarafı var. Olursa onu takımımda görmek isterim. Bize katkı sağlayacağına inandığım bir futbolcu.

Gelecek yıl 3 kulvarda yarışacağız ve buna uygun olarak her bölge için elimizde seçeneklerin bulunması bizi hedeflerimize yakınlaştırır, bizi rahatlatır. Trabzonspor'un genlerinde yarışmak var ve bu sene yakaladığımız ivme ile her sezon daha iyini yapmak için çabalayacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor