Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması "Geldiğimden beri gelişmeye devam ediyoruz"

Trabzonspor teknik direktörü Avcı basın toplantısında konuştu

Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması "Geldiğimden beri gelişmeye devam ediyoruz"

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Süper Kupa zaferi sonrasında basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;
Oyunun ilk 15 dakikasında oyuna giremedik sonrasında ise elimizdeydi. İkinci yarıda ise bazen rakibin hatalarıyla bazen de bizim organizasyonlarımızla devreye girdik. Çok detaya girmek istemiyorum ama oyun olarak üstünlüğümüz vardı.

Tribünde olan 100 kişi Trabzonspor taraftarının ne kadar etkili olduğunu bize hissettirdi. Trabzon şehrine ve taraftarına armağan ediyoruz. Aynı zamanda en Türkiye’nin en iyi futbolcularından Ömür’ü geçen hafta kaybetmiştik ona da armağan ediyoruz.

Bugün kasketle geldim. Ahmet Suat hocamızın bir kupa töreninde alttan eşofman üstten kasket taktığı fotoğrafı gördüm o nedenle bugün böyle geldim.

U17 ile şampiyon olduğumda da dünya 4. Olduğumda da, ikinci ligden çıktığımda da şampiyonluk yaşamıştım. Benim için önemi olan saygı kazanmak oyuncu geliştirmektir.

Trabzonspor’a gelmemde ısrar eden Mehmet Yiğit Alp, Ertuğrul Doğan Başkana teşekkür ediyorum.

Transferin bitmesine 3 gün var. Temaslar devam ediyor ama net bir şey yok. Bir tek Berat’ı kattık o da hemen uyum sağladı. Trabzonspor her zaman zirvede olur. Önümüzdeki yıl yapılacaklarla yine yerimiz zirve olacak.

Maçta üstün oynadık. Geldiğimden beri gelişmeye devam ediyoruz.

Berat özel bir oyuncu. Kendini hemen gösterdi. Bunu Roma’ya giden Cengiz’de de yaşadım. Berat önce burada başarılı olacak sonra da uluslararası alanda başarılı olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler