Abdullah Avcı'dan Nuri Şahin itirafı

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Antalyaspor'u çalıştıran Nuri Şahin'in aslında kendi ekibinde olacağını ancak gerçekleşmediğini açıkladı.

Abdullah Avcı'dan Nuri Şahin itirafı

Süper Lig’in 16. Haftasında Trabzonspor Antalyaspor ile karşılaşacak. Maç öncesinde Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Nuri Şahin aslında benim ekibimde başlayacaktı. 5-6 senedir hazırlık yapıyordu. 2004 senesinde birlikte başladığımız bir hikaye. U17 şampiyonluğunda birlikteydik. Karşılıklı birbirimize çok önemli katkılar sağladık. İlişkimiz hep devam etti. Avrupa’nın en önemli 3 kulübünde oynadı.Real Madrid, Dortmund ve Liverpool. 2-3 yabancı dili var. Kendisine yatırım yapıyor. O geldikten sonra Antalyaspor’un verileri yukarı doğru çıkıyor. İyi bir antrenör ve teknik adam adayı. Hızla genç yaşta geliyor. 5-6 yıldır bunun analizini yapıyordu. Milli takımdayken bir gün karşılaşacağı demiştim bugüne denk geldi.  Ekipte değil rakibiz. Bundan sonrası için ona başarılar diliyorum.

Bizim için bu zamana kadar oynadıklarımız değil, ocak veya şubat değil en değerli maç bugün oynayacağımız maç. Herkesin gözünün Trabzonspor’da olduğu, yenilmesini beklediği, aslında büyük bir taraftar kitlesine karşı oynuyoruz. Savunma ve hücum oyunlarını planladık. 1 haftayı daha cebimize koymak istiyoruz

Bakasetas, Karagümrük maçında karoya almıştık riske atamadık. Antrenmanlarda kendini yukarı dorğru çekti. Cornelius son iki idmana çıktı. Peres uzun bir sakatlıktan çıktı. Bazen rakibe göre bazen oyuncunun durumuna göre birçok şey değişebilir. Peres geçen sezon sol bekte de oynadı. 

Abdülkadir Ömür ile son gün tekrar konuştuk. Riske etmedik. İhtiyacımız olursa kullanacağız olmazsa daha sağlıklı olarak haftaya bırakacağız.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor