Abdullah Avcı'dan Hamsik açıklaması! Ne zaman dönecek?

Abdullah Avcı Açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'dan Hamsik açıklaması! Ne zaman dönecek?

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Alnayaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Avcı çunları söyledi;

"İki oyuncuları bizde bir oyun kültürünü geliştiriyorlar ve yarışıyorlar. Transferde doğru hamleler ve piyasaya sunmalarını tebrik ediyorum. Ligde farklı formasyonları var. Ligin formasyonlarını farklı oynayan kulüplerden bir tanesi, bizde buna karşı iyi hazırlandık. İki tane topa sahip olmak isteyen bir takım. Bizim durumumuz çok iyi, kazanarak devam etmek istiyoruz. Kazanarak daha büyük adımları atmak istiyoruz. Her seferinde rakibe saygı göstererek daha iyisini yapmak istiyoruz. İyi ki Trabzonspor var denilen bir sezon yaşıyoruz. İnşallah karşılığını alırız."

Hamsik'in sakatlığı ve ülkesine gitmesini değerlendiren Avcı, "Çok kolay sakatlık değil. İyi bir profesyonel, en ufak ağrısı olduğunda risk almıyoruz. Hafta sonunda bizle olmayacağı için ailesini görmesi için ülkesine yolladık. Önümüzdeki Cuma olmasa da bir sonraki hafta bizle olacaktır. Daha uzun vadede oynatmak için bekliyoruz." dedi.
Haber61 - Spor Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor