Abdullah Avcı'dan gelecek sezon açıklaması! "Erken davranıyoruz"

Abdullah Avcı maç sonu konuştu.

Abdullah Avcı'dan gelecek sezon açıklaması! "Erken davranıyoruz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Antalyaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Avcı, “Trabzonspor her maçı kazanmak için oynar. Hedefler hiçbir zaman bitmez. İlk yarıda beklediğimiz senaryo oldu. Sezonun ilk yarısının en iyi oyunlarından biriydi. Atamadığımız pozisyonlar var. Oyuncuların ciddiyeti beni mutlu etti. İkinci yarıda da devam etti. Ömür için sevindirici sakatlıktan gelip gol atması. Kenar ortaları sıkıntı yarattı. Gol yemedik ama her an yiyecekmiş gibi hissettik. Oyuncularım oyunun için kaldılar ve kazandılar. Biz hep kazanmak isteyeceğiz ve kazanacağız. Önümüzdeki sene Trabzonspor şampiyonluğa oynayacak ve bunun planlamasını yapıyoruz 1 aydır. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Antalyasporlu oyuncuları da tebrik ediyorum” dedi.

Gelecek sezonun planlaması ile ilgili konuşan Avcı, “Şablonu, ligimizde oynanan oyunu biliyorum. Bu sene transferde erken davranıyoruz. Trabzonspor adına sevindirici. Şuan itibariyle iyi gidiyor. Oyuncu ve iki oyunu nasıl oyarız, oyuncu tercihlerini oyuncu tecrübesi ve kalitesinin artması için çalışıyoruz. Yönetimle Trabzonspor’a en iyisini yapmak için çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler