Abdullah Avcı'dan futbolculara özel talimat

Trabzonspor'da Abdullah Avcı futbolcularına Konya maçı öncesi uyarılarda bulundu.

Abdullah Avcı'dan futbolculara özel talimat

Zirve koltuğunda oturan Trabzonspor en yakın takipçisi Konyaspor’u ağırlıyor. Şampiyonluk yolunda en kritik dönemeçlerden biri olan mücadelede 3 puan isteyen teknik direktör Abdullah Avcı, hücum oyuncularına özel talimat verdi.

Süper Lig 'de nefesler tutuldu… 57 puanla zirvede yer alan Trabzonspor , bir maçı eksik 48 puanla ikinci sıradaki İttifak Holding Konyaspor 'u sahasında ağırlayacak. Bordo-mavili takımda bu karşılaşma öncesi yapılan antrenmanlarda rakibin özellikle takım oyununa çok bağlı kaldığına ve yapılan basit hataları değerlendirdiğine vurgu yapan teknik direktör Abdullah Avcı, formda hücum oyuncularının sergileyeceği performansa güveniyor.

'SORUMLULUK ALIN'

Kanat oyuncuları Nwakaeme ve Visca'nın bu maçta daha fazla sorumluluk almalarını ve daha çok pozisyon üretmelerini isteyen tecrübeli çalıştırıcı, forvet arkasında yer alacak isimlere de bol bol şut çekmeleri talimatını verdi. Trabzonspor'da kritik karşılaşma öncesi kart cezalısı olan Peres ile sakatlığı devam eden Koita forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor