Abdullah Avcı'da Galatasaray sözleri: Kazanırsak çok şey değişebilir

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı son idmanda oyuncularına böyle seslendi.

Abdullah Avcı'da Galatasaray sözleri: Kazanırsak çok şey değişebilir

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Trabzonspor, derbide Galatasaray'a konuk olacak. Zorlu karşılaşmanın oyuncularına kalitelerini göstermeleri için iyi bir fırsat olduğunu söyleyen teknik direktör Abdullah Avcı, “Galibiyet bizim için çok şeyi değiştirir” dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Trabzonspor, derbide Galatasaray'a konuk olacak. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı futbolcularına bugün çıkacakları Galatasaray maçının güçlerini gösterip, kalitelerini ispatlamak için iyi bir fırsat olduğunu söyledi. Dev maç için yapılan idmanlarda oyuncularına ligde kritik bir eşikten geçtiklerini vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Kazanırsak bizim için çok şey değişebilir" diye konuştu.

"DAHA ÖNCE YAPMIŞTIK"

Avcı, "Daha önce birçok maçta bunu sahaya yansıtmıştık. Galatasaray karşısında da sizden bunu bekliyorum" diyerek oyuncularını maça hazırladı.Bordo-mavililerde cezalı Yusuf Sarı'nın yanı sıra sakatlığı bulunan Yunus Mallı ve hazır olmayan Trondsen forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor