Abdullah Avcı: Benim ve Trabzonspor'un hedefleri var

Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç sonunda konuştu.

Abdullah Avcı: Benim ve Trabzonspor'un hedefleri var

Trabzonspor’un Kayserispor’u 2-1 mağlup ettiği maç sonrasında bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Zemin çok iyi ve bize çok uygundu. Verilere göre ve rakibe göre bir takım oluşturduk. Golü erken bulduk, ilk yarı net 4 pozisyon bulduk 2’si direkten döndü. Burada golü atamayınca rakip oyuna ortak oluyor. Sağbekin orta yaptığı sağ ön oyuncusunun kafa vurduğu pozisyonda gol yedik. Biz Trabzonspor’uz oyun ve oyuncu kalitemiz var. Bazı hamlelerimiz oldu, Siopis sarı kart görmüştü. Ahmetcan ile başlamıştık bu çok değerli. Oyuna giren Berat ve Abdülkadir. Bu takım şampiyon olacaksa Ömür gibi oyuncuların katkılarıyla olacak. Yusuf ve Djaniny’nin katkıları oldu. Son dönemde rakibin direkt oyunlarını doğru karşıladık. Bir iki tane seken top oldu 8. Maç bunun 5’ii deplasman, 5 galibiyet 3 beraberlik, puan ortalamamız iyi. Oyunumuz gelişiyor. Geçen sene geldiğimde böyle bir haftada çok düşük bir puan vardı. Buraya gelirken benim ve Trabzonspor’un hedefleri olduğunu söylemiştim. Taraftarımızın desteği bize devam etsin. 

Milli takım arası var, milli takıma giden oyuncular var. Biraz dinleneceğiz. Geri bildirimleri alıyorum. İzleyenlerin iyi ki Trabzonspor var dedikleri aksiyon veren bir takım var. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kayserispor elinden geleni yaptı bundan sonrası için başarılar diliyorum.

Sonlandırmada biraz sıkıntılarımız vardı. 3. Golü bulsak farklı olabilirdi. Bazen oyunu değiştirirken oyunu da değiştiriyoruz. 11 aydır sürekli tekrar ediyoruz. Her türlü formasyonda hareket ediyorlar. Taraftarlarımız destek olsunlar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor