Abdullah Avcı: 15 puanın 4'üne talibiz

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maç öncesinde konuştu

Abdullah Avcı: 15 puanın 4'üne talibiz

Süper Lig’in 34. haftasında Trabzonspor deplasmanda Adana Demirspor’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şu ifadeleri kullandı;

Adana şehri ve Adana Demirspor futbol çok güzel bir atmosfer var. Bana ve Trabzonspor’a karşı gösterdikleri saygı nedeniyle teşekkür ediyoruz. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Oyuncu zenginliği ve oyun organizasyonları olan bir takıma karşı oynayacağız. Önde bireysel zenginlikleri var, rakip arkasına koşuları var, defanstan topla çıkmaya çalışıyorlar. Biz de buna göre çalıştık. 5 maç var alınacak 15 puan var ve biz bunun 4’üne talibiz bize yetiyor. Biz kazanmak için planlarımızı yaptık. Çözüm noktalarımıza çalıştık. Kolay topu vermemek gibi birçok aksiyon çalıştık. Sezon boyunca iyi giden bir takım var 3 tane beraberlik son haftalarda olabilir çok büyük avantajlarımız var. 15 puanın 4’üne talibiz umarım bugün bütününü alıp yolumuza devam ederiz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor