Abdülkadir son 20'ye giremedi

Golden boy yarışmasınad Abdülkadir Ömür en çok oyu almasına rağmen 20 kişilik listeye alınmadı.

Abdülkadir son 20'ye giremedi

Trabzonspor'un 20 yaşındaki yıldız ismi Abdülkadir Ömür, İtalyan Tuttosport gazetesi tarafından verilen Golden Boy ödülünde son 20 isim arasına kalamasa da futbolseverler tarafından en çok oy verilen isim oldu.

EN ÇOK OYU ALDI SIRALAMAYA GİREMEDİ

Trabzonspor'un 20 yaşındaki yıldız ismi Abdülkadir Ömür, İtalyan Tuttosport gazetesi tarafından verilen Golden Boy ödülünde en iyi 40 futbolcu arasına kalmış ancak dün açıklanan 20 kişilik listede kendisine yer bulamamıştı. Milli futbolcu, buna karşın geçtiğimiz Haziran'dan bu yana taraftarların en çok oy verdiği isim oldu.

Gazeteci ve taraftarların oylarıyla her yıl Avrupa'da 21 yaşın altındaki en iyi futbolcuya verilen ödülü kazanmak için şansı devam isimlerse şu şekilde:

Matthijs de Ligt, Alphonso Davies, Gianluigi Donnarumma, Ansu Fati, Phil Foden, Matteo Guendouzi, Erling Haland, Kai Havertz, Joao Felix, Dejan Joveljic, Moise Kean, Kang-in Lee, Andrij Lunin, Donyell Malen, Mason Mount, Rodrygo, Jadon Sancho, Ferran Torres, Vinicius Junior ve Nicolo Zaniolo.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler