Abdülkadir Parmak ve Murat Cem Akpınar Haber61'e konuştu

Trabzonspor'un genç oyuncuları Abdülkadir Parmak ve Murat Cem Akpınar haber61'e açıklamalarda bulundular.

Abdülkadir Parmak ve Murat Cem Akpınar Haber61'e konuştu

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un genç oyuncuları Abdülkadir Parmak ve Murat Cem Akpınar maç sonu Haber61’e konuştu.

Abdülkadir Parmak yaptığı açıklamada “Maçı kazanmamız ve turu geçmemiz çok iyi oldu. Kupada da ligde de iyi gidiyoruz. Ben çok genç sayılmam. İnşallah ligde de kupada da zirveye oynayacağız. İyi futbolcularla oynamak her zaman daha iyidir” dedi.

Murat Cem Akpınar ise “Çok birbiri ile oynamayan kişilerle oynadık am iyi mücadele ettik. Sonuca ulaştık. Bizim açımızdan maç iyi geçti diyebilirim. Yusuf ve Abdülkadir Ömür’ün iyi oyunu bize motive ediyor ve daha çok çalışmaya itiyor. Bizde o sahada olmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Murat Cem, “Kaptanlık pazubandı olayı ile ilgili olarak ise “Zeki Abi sakat olduğu için kenardaydı. Ben de onu bekledim ve geldikten sona ona devrettin” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor