Abdülkadir Parmak: Biz inandık, bu sene o sene...

Trabzonspor'un yetenekli futbolcusu Abdülkadir Parmak Haber61'e konuştu

Abdülkadir Parmak: Biz inandık, bu sene o sene...

Trabzonspor'un Türkiye Kupası'nda deplasmanda Erzurumspor'u 4-1 yenerek yarı finale kaldığı maçın ardından bordo mavili takımdan Abdülkadir Parmak Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Abdülkadir şöyle konuştu;

Hava gerçekten çok soğuktu nefes almakta zorlandık. Havadan ziyade zemin de çok zordu. Avantajlı gelmiştik ve kazanarak turladık. Bu maça nasıl hazırlandıysak Fenerbahçe’ye karşı da öyle hazırlanacağız. Hedefimiz kupayı kazanmak. Bunun için onları da yenmek istiyoruz. Sörloth’un cezasına gerçekten üzüldük. Ama elimizde onu aratmayacak arkadaşlarımız var. Pazar günü zor maç olacak ama kazanıp zirveye oturmak istiyoruz. Biz taraftarımızı biliyoruz, her zaman arkamızdalar. Şu zamanda böyle çılgınsalar şampiyonlukta nasıl olacağını hayal edemiyorum. Biz çok inandık, bu senenin o sene olacağına inanıyoruz. Çalışmalarımızı yapıyoruz. Taraftarımız da yanımızda olursa bu hasreti inşallah sona erdireceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor