Abdülkadir Ömür neden milli takıma çağırılmadı? Stefan Kuntz açıkladı

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Stefan Kuntz, Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür'ün neden milli takıma alınmadığını açıkladı.

Abdülkadir Ömür neden milli takıma çağırılmadı? Stefan Kuntz açıkladı

 A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Kuntz, kadroda yer almayan oyuncular için milli takım kapısının kapanmadığını ifade etti. Alman teknik adam, ayrıca kadroda bulunan futbolcuların da ülkelerinin en iyi isimleri olduğunu söyledi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, UEFA Uluslar Ligi karşılaşmaları öncesinde TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Kuntz, Süper Lig’de şampiyon olan Trabzonspor, Türkiye Kupası’nı kazanan Sivasspor, Avrupa’da mücadele edecek olan Fenerbahçe, Konyaspor, Başakşehir ile bir üst lige yükselen takımları tebrik ederek sözlerine başladı.

"Oyuncularımızın adapte olması kolay olmayacak"
Milli takımın son durumu ile ilgili bilgiler veren Kuntz, “Şu anda 2024 Avrupa Şampiyonası sayfasını açmış durumdayız. Önümüzde 4 tane arka arkaya oynanacak maçımız var. Tüm maçları kazanma hedefimizi, konsantrasyonla odaklanıp yaklaşacağız. Bizi karmaşık bir süreç bekliyor. Bu süreç içerisinde de Uluslar Ligi sürecinde Avrupa Kupası’na katılmak mümkün oluyor. Uzun bir sezonun ardından oyuncularımızın adapte olması kolay olmayacak. Avrupa’da şu anda maçlara çıkmak zorunda olan oyuncular, ülkelerinin en iyi oyuncuları. Tatil yapmak için yeterince vaktimiz olacak. Kasım’da 4 hafta bir tatilimiz var, Dünya Kupası sırasında. Biz de bu fikirle maçlara hazırlanacağız. Yusuf, Abdülkadir Ömür, Ersin, Abdülkerim ve Umut Bozok... Bunlar sakat listesinde bulunuyor. Bunun dışında Ferdi aramıza katıldı. Kendisiyle birlikte çalışacağımız için memnuniyet duyuyorum. Burak Yılmaz milli takımı bıraktıktan sonra yeni bir hiyerarşi kazandı takımımız. Hakan ve Enes Ünal gibi oyuncuların burada olması ve kampımızın birinci gününden itibaren bu fırsattan faydalanıp yeni takım inşa etme ruhunu kullanmalılar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor