Ahmet Kaya'nın çağrısı yerini buldu

Galatasaray Trabzonspor maçında yaşanan hakem hatalarını TBMM'ye taşıyan Ahmet Kaya'nın istifa çağrısı yerini buldu.

Ahmet Kaya'nın çağrısı yerini buldu

Haber61 - Haber Servisi - Süper Lig'in 21. haftasında oynanan Galatasaray - Trabzonspor maçında yaşanan hakem hataları Türkiye gündemine oturdu.

Yaşananları Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'ne taşıyan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'nın konuşması sırasında MHK Başkanı Yusuf Namoğlu için yaptığı istifa çağrısı yerini buldu.

TBMM Genel Kurulu'nda "Trabzonluların ekmeği yenir ama hakkı asla yenemez" diyen Ahmet Kaya, "Trabzonspor'umuzun Başakşehir ve Galatasay'la yaptığı maçlarda maç sonucunu doğrudan etkileyen fahiş hakem hatalarına ve büyük haksızlıklara tanık olduk. Bu hakem hatalarıyla Trabzonspor'umuzun umutları, gurur duyduğumuz genç fidanlarımızın emekleri göz göre göre çalınmıştır. Şunu herkes bilmeli ki Trabzonluların ekmeği yenir ama hakkı asla yenemez. Futbolumuzda Anadolu devrimini gerçekleştiren Trabzonspor, altyapıdan yetiştirdiği genç oyuncularıyla onurlu bir mücadele vererek adım adım zafere koştuğu bir dönemde, tıpkı şampiyonluğunun çalındığı 2010-2011 sezonundaki gibi yine büyük haksızlıklarla karşı karşıyadır. Artık, sabır taşımız çatlamıştır. Süper Lig'imiz bu adaletsiz hakemlerle ve bu anlayışla yönetilemez. Merkez Hakem Kurulundaki taht kavgalarınıza Trabzonspor'umuzu alet etmenize sessiz kalmayacağız. Buna seyirci kalan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanını ve Merkez Hakem Kurulunu istifaya davet ediyorum. Türk futbolunu katleden bu kadroların mimarı olan siyasi iktidarın da Türk futbolundan elini çekmesini istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler