Abdulkadir Ömür için yapılan teklif belli oldu: "Valbuena etkisi yapar"

Trabzonspor'un yıldız ismi için Fransızlar devrede.

Abdulkadir Ömür için yapılan teklif belli oldu: "Valbuena etkisi yapar"

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'e çılgın transfer teklifi

Abdülkadir Ömür'ün Fransa yolcusu olduğu iddia edildi! Trabzonspor'un bu sezonki tarihi şampiyonluğunun mimarlarından Abdülkadir Ömür, Olimpik Marsilya'ya ile temas halinde olduğu belirtildi.

Fransız basınında çıkan haberlerde Marsilya'nın 12 milyon euro'yu hazır tuttuğu yazılırken, genç futbolcu için Marsilya cephesinde heyecan yüksek.

Trabzonspor 'un şampiyonluğunda Abdülkadir Ömür'ün payı yadsınamaz. Bu sezon en golcü sezonunu yaşayarak kariyer rekoru kıran Abdülkadir Ömür, şampiyonluğun mimarlarından oldu ve haliyle transferin de gözdesi konumuna geldi. Fransız basınında yer alan haberlere göre Marsilya, Ömür için 12 milyon euroyu gözden çıkardı. Fransızlar genç futbolcu hakkında "Valbuena etkisi yapar" yorumunu yaparken, teklifin resmiyet kazanması halinde bordo-mavili kulübün rakamı kabul edeceği belirtiliyor.

ABDÜLKADİR ÖMÜR'ÜN EN İYİ SEZONU

Öte yandan 22 yaşındaki futbolcuya Marsilya dışında Nice de talip. Bu sezon bordo-mavililerle çıktığı 33 maçta 7 gol-4 asistlik bir performans ortaya koyarak en verimli sezonunu geçiren Abdülkadir Ömür'ün Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 9 milyon 500 bin euro.

Akşam

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor