Abdülkadir Ömür'e yapılan teklif Türkiye'de ne görüldü ne duyuldu

Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür'e Leicester City'den gelen teklif için Asbaşkandan açıklama geldi.

Abdülkadir Ömür'e yapılan teklif Türkiye'de ne görüldü ne duyuldu

Haber61 /  Özel / Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Abdülkadir Ömür'e yapılan transfer teklifi için "Türkiye böyle teklif görmedi duymadı" dedi. 

Haber61 tv de canlı yayınlanan programda Tuncay Lakot'un sorularını yanıtlayan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, kulüpteki son çalışmaları anlatarak yeni sezon kadro çalışmaları hakkında bilgi verdi. Abdülkadir Ömür'e İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City'den 170 milyon TL'ye denk gelen gelen teklif hakkında açıklama yapan Asbaşkan Hacısalihoğlu,"Son yıllarda Trabzonspor’da sadece değil Türkiye ve Dünya’da transferler menajerler kanalıyla yapılıyor. UEFA’nın da kabul ettiği bir olgu artık. Bize de bu konuda öneriler hep menajerler tarafından “Böyle bir düşünce var, sizin de varsa teklif göndereceğiz” şeklinde öneriler oldu. İtalya’dan da bu şekilde teklifler oldu. Hakikaten Abdulkadir için rakam bir futbolcuya önerilebilecek bir rakam. Böyle bir rakam Türkiye’de henüz görülmedi, duyulmadı. Buna bir yöneticinin karar vermesi zor. Bunu en azından divan üyeleriyle paylaşması lazım. Vereceğiz hemen demiyoruz tabiki. Çünkü bu arkadaşlar Trabzonspor’un geleceğinin en önemli parçaları olarak görüyoruz. Camia buna nasıl bakar ileride göreceğiz." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
56 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor