Abdulkadir Ömür'e özel destek!

Trabzonspor'un genç yıldızı Abdulkadir Ömür'e özel destek verilecek.

Abdulkadir Ömür'e özel destek!

Galatasaray maçında 39. dakikada oyundan alındıktan sonra kulübede gözyaşlarını tutamayan Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür'ün, takım arkadaşlarına "Kızgınlığım kendimeydi. Buna üzüldüm. Kısa sürede toparlanacağım" dediği öğrenildi.

Derbiye ilk 11’de başlayan ancak etkisiz performansı nedeniyle 39. dakikada kenara çekilen Abdülkadir Ömür, yedek kulübesinde büyük üzüntü yaşamıştı. Gözyaşlarına boğulan ve uzun süre yerinden kalkamayan 22 yaşındaki futbolcuya, ilk desteği takım arkadaşları verdi. Hatta Galatasaraylı Taylan Antalyalı da A Milli Takım ’dan arkadaşının yanına gitti. Maç sonrasında morali çok bozuk olan Abdülkadir’in, “Kızgınlığım kendimeydi. Buna üzüldüm. Kısa sürede toparlanacağım” dediği öğrenildi. Abdullah Avcı ise basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Abdülkadir çok yetenekli ve özel bir oyuncu. Sıkıntılı zamanlar geçirdi. Üst üste sakatlıklar yaşadı. Futbolda bunlar var. Hepimiz ona destek olmalıyız” ifadelerini kullanmıştı. Genç oyuncuya sadece ekstra idman programı verilmeyecek, bu süreci hızlı atlatabilmesi adına özel destek de sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor