Abdülkadir Ömür'e eleştiri geldi: Gün geçtikçe daha kötü oynuyor

Trabzonspor eski futbolcularından Mehmet Yılmaz, Fenerbahçe maçı sonrasında değerlendirmelerde bulundu

Abdülkadir Ömür'e eleştiri geldi: Gün geçtikçe daha kötü oynuyor

Trabzonspor'un eski futbolcusu Mehmet Yılmaz katıldığı bir televizyon programında bordo mavililerin 3-1 mağlup olduğu Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Mehmet Yılmaz şu ifadeleri kullandı;

Trabzonspor’un 60. Dakikadan sonra özellikle fiziksel olarak düşüyor. Sezon başı kampında belki çok iyi çalışılmadı. Trabzonspor’un geçen haftalarda da böyle bir sıkıntısı var. Çabuk demoralize de oluyorlar. İlk yarı ve ikini yarı arasında bu kadar fark olmamalı. Kadro kalitesi çok farklı. Rotasyonda kullanacağın 1 futbolcu belki maçı değiştirecek. Fenerbahçe’de çok farklı oyuncular var. Eddie Newton’ın elinde çok kısıtlı bir kadro var. Onlar kadar kaliteli bir kadro değil. İlk yarı mesela Nwakaeme’yi doğru kullanamadılar. İkinci yarıda zaten fiziksel olarak düştü. Abdülkadir Ömür gün geçtikçe beklediğimden daha kötü oynuyor. Geçen hafta 10 numarada oynadı yine kötü oynadı, kanatta denediler yine aynı.  Aslında sorumluluk almaya çalışıyor orta sahaya geliyor ama doğru işler yapamıyor.  Onun kalitesinde bir futbolcunun maçlara ağırlığını koyması gerekiyor.

Abdülkadir Ömür'e eleştiri geldi: Gün geçtikçe daha kötü oynuyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
44 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler