Abdülkadir Ömür 11'e!

Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle Akhisarspor maçında forma giyemeyen Abdülkadir Ömür'ün Malatyaspor maçında 11'de olması bekleniyor.

Abdülkadir Ömür 11'e!

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, geçen hafta stoperde oynattığı Okay’a yine aynı yerde görev vermeyi planlıyor. Sakatlığı geçen Abdülkadir Ömür ilk 11’e geri dönüyor.


Süper Lig'in ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan ancak yine de Avrupa kupalarına katılma hayalini Teleset Mobilya Akhisarspor'u mağlup ederek sürdüren Trabzonspor, Evkur Yeni Malatyaspor maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor. Bordo-mavili takımın teknik direktörü Rıza Çalımbay, Akhisarspor karşısında stoperdeki performansından memnun kaldığı Okay'ı yine bu bölgede değerlendirmek isterken; sadece sakatlığı geçen Abdülkadir Ömür ile Yusuf arasında bir değişiklik yapabileceği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor