ABD'de Castillo hazımsızlığı!

ABD ekibi Castillo'nun ayrılmasını hazmedemedi

ABD'de Castillo hazımsızlığı!
ABD'liler Fabian Castillo'nun bir türlü Trabzonspor'da forma giymesini hazmedemiyor. Dallas kulübünün ABD Futbol Ligi MLS'a başvurarak Castillo'nun bordo-mavili formayı giymesini engellemesinden sonra, Kolombiyalı oyuncunun Trabzon'da oynamasının yasa dışı olduğu iddiaları gündeme gelmişti.

Castillo ise verdiği röportajda, ''Benim transferimin yasal olup olmadığını bilmiyorum, ama ne ne olursa olsun doğru kulübe geldiğimi biliyorum. Dallas yönetimine hep minnettar olacağım. Onlar benim bir profesyonel olarak büyümeme yardımcı oldu ama hayatım boyunca da Dallas'ta kalamazdım. Benim kulübün rızası olmadan ayrıldığım söyleniyor. Ama aksine kanıtlar var. Kulüpleri arasında bir anlaşma zaten vardı, ama hemen her şey bitince birçok sakıncalar oluşturulan bazı insanlar ortaya çıktı. Bu transfer benim ve kulüp için iyi bir fırsat oldu. Tanrı kimin yanlış yaptığını çok iyi bilir. Ben o yüzden rahatım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler