Aatıf'ta sürpriz gelişme!

Fenerbahçe Aatıf'ı kampa çağırdı. Bu gelişme Mehmet Ekici transferinde Fenerbahçe'nin geri adım attığı şeklinde yorumlandı

Aatıf'ta sürpriz gelişme!
Sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Mehmet Ekici'ye talip olan Fenerbahçe'den Trabzonspor'un istediği Aatıf'la ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor'a gitmemekte direnen ve Fenerbahçe tarafından  PAF takımla çalışacağı açıklanarak ve Antalya kampına götürülmeyen Faslı futbolcunun sarı lacivertlilerin kampına çağrıldığı öğrenildi. 
 
Trabzonspor’a gitmesi için büyük baskı yapılan Aatif, dün sürpriz bir şekilde takımın kamp yaptığı Antalya’ya çağrıldı. Ancak bu çağrının sebebinin ne olduğu futbolcuya tebliğ edilmedi. Aatif’ın takımda tutulabileceği konuşuluyor.

Bu gelişme Mehmet Ekici transferinde Fenerbahçe'nin geri adım attığı veya takas seçeneğinden vazgeçtiği şeklinde yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor