30 Milyon TL'lik bekleyiş!

Trabzonspor'da bu isimlerin bir an önce gitmesi bekleniyor.

30 Milyon TL'lik bekleyiş!
Trabzonspor'da gelecek sezon kadroda düşünülmeyen oyuncular için zaman daralıyor. Bordo mavili takımda Cavanda,Yatabare, İshak ve Erkan ile yollar ayrılırken Aykut Demir Osmanlıspor'a kiralık verildi. Ancak Trabzonspor'da gözden çıkartılan oyuncular Cardozo, Douglas,Özer , Sefa, Musa ve akıbeti belli olmayan N'doye için zaman daralıyor.

Bordo mavililerden aldıkları yüksek ücretler nedeniyle bir yere gitmek istemeyen ,gitmeleri halinde de bonservislerini bedava almanın planlarını yapan oyuncular için 2 haftalık bir süre kaldı. 31 Ağustos'ta ilk transfer döneminin sona erecek olması nedeniyle önümüzdeki günlerde bu oyuncuların durumunda hareketlilik yaşanması bekleniyor. 

Trabzonspor'dan 2.5 Milyon Euro garanti ücret ve 12 bin Euro maçbaşı para kazanan Cardozo İspanyol ekibi Malaga'nın 1 Milyon Euro'luk teklifini kabul etmemişti. Fırtına'da yıllık 1 milyon 750 Bin Euro ve 7 bin 500 Euro maçbaşı kazanan Douglas da Portekiz ekibi Lizbon'a gitmemişti.

Fiyatında indirim yapması halinde takımda kalması gündemde olan N'doye'den ise henüz bir ses yok. Trabzonspor'dan 2.5 Milyon Euro garanti ücret kazanan N'doye, 250 bin Euro indirim yapabileceğini söylemiş ancak bu rakam yönetimde kabul görmemişti. Bordo mavililerin gözden çıkardığı ve kulübe 7.5 Milyon TL maliyeti olan Özer,Sefa ve Musa'nın durumları da belirsizliğini koruyor. Trabzonspor'da durumları belirsizliğini koruyan oyuncuların kulübe toplam maliyeti ise 30Milyon TL.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor