1. Lig ekibinden Trabzonspor'un eski yıldızına ret!

Eski Trabzonsporlu Onazi Kocaelispor’a önerildi.

1. Lig ekibinden Trabzonspor'un eski yıldızına ret!

Kocaelispor’da transfer harekatı sürüyor. Daha önce 3.5 Milyon Euro bonservis bedeliyle Trabzonspor’a gelen Onazi Kocaelispor’a önerildi

TRANSFERİN HIZLI TAKIMI

Transfer çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Kocaelispor'da hareketli günler yaşanıyor. Yeni sezona şampiyonluk hedefi ile girmeye hazırlanan Kocaelispor transferde ince eleyip sık dokuyor. Cisse, Mevlüt ve Kubilay'a imza attırıp Stancu'yu imza aşamasına getiren yeşil siyahlılar için birçok oyuncunun adı geçiyor. Landel defterini kapatan temsilcimizin gündemine sürpriz bir isim geldi.

51 KERE MİLLİ OLDU

Menajerler tarafından kulübe önerilen Ogenyi Onazi için fiyat yoklayan transfer komitesi şimdilik yüksek maliyeti nedeniyle transfer görüşmelerini askıya aldı. 51 kere Nijerya milli takım formasını giyen Onazi Dünya kupası, Afrika Uluslar Kupası ve Şampiyonlar ligi gibi üst düzey organizasyonlarda yer aldı. Daha önce ligimize 3,5 Milyon Euro bonservis karşılığında Trabzonspor forması ile giren Onazi bordo mavili forma altında 79 maça çıktı ve 7 gol attı. Uzun süren sakatlık sonrası takımdan ayrılan yıldız futbolcu geçen sezonun ikinci yarısında Denizlispor'la anlaştı.

HAREKETLİ GÜNLER YAŞANABİLİR

Kısa süren Sönderjyske macerasından sonra Şubat 2021'de Litvanya süper lig takımlarından Zalgiris Vilnius ile anlaşan tecrübeli oyuncu sakatlığını tamamen atlatarak burada düzenli forma şansı buldu. Takımı ile bitime iki hafta kala lider konumda bulunan Onazi için ligin beklemesini bekleyen Kocaelispor'da önümüzdeki günlerde yeniden bir hareketlilik yaşanabilir.

(Enkocaeli)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor