Canlı yayında flaş sözler: Trabzonspor taraftarı yeter artık diyor! Haklılar

Trabzonspor – Fatih Karagümrük maçını değerlendiren Nihat kahveci, taraftarın sonunu bildiği bir film izlediğini söyledi.

Trabzonspor, Süper Lig'in 33. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü konuk ettiği maçta 1-1 berabere kalarak kazanamama serisini dört maça çıkardı.

Şampiyonluğun en büyük favorisi olan Fırtına'nın İstanbul temsilcisine karşı aldığı bu beraberliği Nihat Kahveci canlı yayında değerlendirdi.

Kahveci şu ifadeleri kullandı:

Trabzonspor taraftarı, sonunu bildiği bir film izliyor. Trabzonspor taraftarı bir film izliyor, filmin sonunu biliyor ama burada yönetmen (Burada yönetmen oyuncular) filme hep yeni bölümler ekliyorlar filmin sonu gelmeden. Filmin sonu belli; şampiyonluk kupasını alacak Trabzonspor ama taraftar da artık her geçen hafta beklediği o şampiyonluk kupası bir türlü gelmiyor. İster istemez filmin sonunu bilen taraftar, izlemek zorunda olduğu bir film çünkü oraları izledikten sonra o sona ulaşacak. Sıkılıyorlar mı? Sıkılıyorlar ama sonunda mutluluğu yaşayacaklar.

Trabzon nüfusu 800 bin ise şimdi 1 milyon 800 bin kişi var Trabzon’da. Kahvehanede restoranda piknik alanlarında her yerde Trabzonspor bayrakları. İnsanlar toplanıyor horonunu oynuyor artık kazanalım, rakipler kaybetsin şampiyon olalı denilen bir ortamda neredeyse 1,5 2 aydır ama bir türlü o sonu yaşayamayan Trabzonspor taraftarı.

İlk yarıları hep heba ediyorlar. 90 dakika iyi oynasalardı demek ki 30 puan fark yaparlardı. 45 dakika yetti Trabzonspor’a bu ligde. Trabzonspor taraftarları rahat ama birazcık üzgünler. Yeter diyorlar. Sabırsızlık var. Bir an önce sevinmek istiyorlar. Haklılar mı? Haklılar. Analarının ak sütü gibi bir sezon. O kadar puan farkı ama kupa yok. Gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor