Cenap Serdar

Cenap Serdar

Trabzonspor S.O.S Veriyor!

Trabzon spor Başkanı olmak kolay bir iş olmasa gerek, bu şahsın hem kariyeri hem de cebinde yüklüce parası olması gerekir diye düşünüyorum.

Transfer sezonu başladı, tüm takımlar harıl harıl kaliteli transferler yaparken Trabzon spor Eskişehir’den Batuhan, 1461 Trabzon’dan Abdulkadir, Caner, Fatih, Yusuf, Gençler birliğinden ise Aykut’u transfer etti Serkan BALCI ve Halil ALTINTOP ise Trabzon’a veda etti, gidenler ve gelenler aradaki farkı siz bulun ve değerlendirin artık!

Trabzon spor’un yeni yönetiminin  yabancı transferleriyle  ilgili elinde savunma kozu var, “efendim eski yönetimin yanlışları nedeniyle yabancı sayımız çok fazla, transfer yapamıyoruz” bunda son derece haklılar iyi de yabancı transferini bırakın bir köşeye, birkaç yerli yıldız transferi niye yapmadınız bu güne kadar diye sormazlar mı adama! Yapılan en iyi iş Aykut’un alınması umarım onda da maya tutar.

Emareler şunu gösteriyor ki Trabzonlu yöneticilerin ceplerinde para yok, hem de hiç yok, eldeki mevcut kadro ile sezona başlayıp şanslarını deneyecekler, maya tutarsa bak az para ile başarılı olduk deyip işin içinden çıkacaklar, peki Allah korusun bu takım başarılı olamaz ise sonucuna kim katlanacak, hesabını kim verecek yani öylece çekip gidecekler mi sanıyorlar hiç sanmam,  iş işten geçmeden Yönetimdeki herkes şapkasını önüne koyup iyi düşünsün gidişat iyi değil beyler benden söylemesi. Ya para bulunacak girişimler yapılacak( bu güne kadar bir sponsor dahi bulunmadı) ya da bırakıp gidilecek hem de çok acilen.

Kulübe sponsor olacakların önü, nedeni ne olursa olsun asla kesilmemeli   kulübün acilen paraya ihtiyacı var bu çok açıkça görülmektedir. Ayrıca Basketbol takımı da sponsor bulunmadan ligde nasıl  tutunacak o da ayrı bir husus. Bu nedenle ister Yunanlı ister Ermenistan’lı olsun kim olursa olsun kirli, karanlık yasa dışı işlere bulaşmayan her kişi ve kurum bu kulübe sponsor olabilmeli ve bundan kimse gocunmamalıdır. Kulüp şahısların değil tüm Trabzon spor taraftarlarınındır bu unutulmamalıdır.

Fener bahçe’nin almış olduğu ceza sonucu Şampiyonluk kupasının Trabzon’a verilmesi için başta sayın başkan olmak üzere bazı yöneticiler hala yüksek sesle konuşuyor, buna gerek olduğunu sanmıyorum, Trabzon spor’un haklılığını ve uğradığı haksızlığı artık herkes biliyor ayrıca, bağırıp çağırmakla bu işler olsaydı Aziz YILDIRIM şimdi bu Ülkenin Cumhurbaşkanı olurdu keza ondan çok bağırıp çağıranı yok, ancak düştüğü durumları hep birlikte gördük. Sakin olup, spor camiasının antipatisini çekmeden gelişmeleri beklemek en doğrucu iş olacaktır.

 

 

 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR