Trabzonspor rekorla yenildi

Trabzonspor'da Fenerbahçe zaferinin ardından gelen Fatih Karagümrük yenilgisi keyifleri kaçırdı...

Trabzonspor rekorla yenildi

Olimpiyat Stadı'ndaki mücadelede ortaya çıkan istatistikler ise dikkat çekti.

Bordo-mavililer maçı yüzde 68'e 32 topa sahip olma istatistiği ile tamamlarken, attığı 740 pasın 635'inde isabet sağladı. Bu, bir Süper Lig maçında bu sezon ulaşılan en yüksek pas sayısı oldu... Ancak bu istatistiklere rağmen Fırtına sahadan 4-1'ik mağlubiyetle ayrıldı. Bu durum Abdullah Avcı'nın sözlerini akıllara getirdi.

ORTA İSABETİ %17

Tecrübeli çalıştırıcı, Dünya Kupası arasındaki kampta yaptığı açıklamada, "Oyunu ve oyuncu profilini değiştireceğiz. Ancak hepsinden önemlisi bizim gibi şampiyonluğa oynayan takımların topa en az yüzde 65 oranında sahip olması gerekiyor" demişti...

Bordo-mavililer topa sahip olmasına rağmen Karagümrük'ün 24 pas arasına 6 pas arasıyla karşılık verebildi. Ortalarda isabet oranı yüzde 17'de kaldı. Diğer tüm istatistiklerde üstün olan Fırtına, şok yenilgiyle zirve yarışında yara aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor